Uncategorized

CENTRON sprijină evenimentul SONY Media Solutions la Chisinau

Industria de film, cinema și producție video crește în Moldova. Pentru prima dată, Sony Europe merge în Moldova pentru a prezenta gama Cinema Line și servicii de colaborare.

Pe 31 octombrie, ora 14:00, Mediacor invita la workshopul Sony destinat industriei de film, cinema și producție video din Moldova, în care se vor prezenta cele mai populare și cotate echipamente Sony pentru video production.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor din media și film, cât și oricărui om pasionat de producție video de orice fel, de la artistică până la comercială.

Participanții vor va avea posibilitatea unică de a interacționa direct cu experții Sony, care vor explica, demonstra și permite testarea noile echipamente și instrumente de producție video profesională marca Sony.

Printre acestea se numără seria de camere profesionale Sony Cinema Line, FX30/FX3/FX6/FX9, obiectivele gama E-mount, microfoane și platforma de editare colaborativă CI MediaCloud.

În premieră, un așa eveniment este accesibil cu participare gratuită în Republica Moldova.

Workshop-ul va fi susținut de Gabriel Chirion – Key Account Manager Sony Media Solutions, România, și Reiko Beitz – Product Specialist și trainer în tehnica profesională Sony, Germania.

Dacă ești editor video, fotograf sau videograf, motion designer, expert în animație, nu poți rata workshop-ul Sony Showcase for creatives. Asigură-ți participarea prin înregistrare pe următorul link: https://forms.gle/nqq79FKvKrNd2pfV7 

Limbile de comunicare: engleza, româna.

CENTRON Romania sprijină acest eveniment organizat de Mediacor și Sony Media Solutions.