BROADCAST, CINEMATOGRAFIE, LUMINI

ARRI include Docking Ring pentru Orbiter

ARRI își extinde gama de accesorii pentru corpul de iluminat LED Orbiter cu introducerea Orbiter Docking Ring, noul Orbiter Bag-o-Light, Orbiter Glass Cover și Orbiter Dome Mini. Inelul de andocare și alte trei instrumente inovatoare extind flexibilitatea lui Orbiter, făcând acest corp de iluminat LED avansat și mai versatil.

ARRI Orbiter Docking Ring L2.0039421

Orbiter Docking Ring:: integrează cu ușurință optica terță

Orbiter Docking Ringeste o îmbunătățire a accesoriilor care extinde și mai mult cutia de instrumente a designerilor de iluminat și a DP. Cu sistemul său unic Quick Lighting Mount (QLM) și numărul mare de accesorii optice de iluminat diferite de la ARRI, Orbiter este deja unul dintre cele mai versatile corpuri de iluminat din industrie. Permițând Orbiterului să accepte diverse standarde din industrie, optice de la terți, noul Inel de andocare mărește posibilitățile de aplicare ale dispozitivului de fixare.

Acest nou accesoriu oferă o a doua viață echipamentelor deja deținute. Deoarece Docking Ring permite Orbiterului să fie compatibil cu echipamente terțe, acesta 2 ajută la minimizarea noilor investiții. Designul optic al Docking Ring Orbiter sporește performanța instrumentelor mai vechi în ceea ce privește ieșirea, performanța optică și omogenitatea. Acum, utilizatorii își pot aplica optica deja deținută pe Orbiter ca alternativă la optica ARRI, beneficiind în același timp de calitatea și puterea iluminării ARRI. O investiție gestionabilă care va avea un impact mare asupra versatilității suplimentare.

Adaptorul se conectează fără efort și fără instrumente suplimentare la QLM al fiecărui Orbiter. Docking Ring este recunoscut automat de corpul de iluminat și, de asemenea, puterea de lumină este ajustată automat pentru performanță maximă. Atașarea opticilor terțe se poate face, de asemenea, simplu și rapid, fără instrumente necesare. Datorită ventilatorului de răcire automat, cu zgomot redus încorporat, utilizarea opticii de la terți este, de asemenea, sigură.

Instrumentul permite atașarea unei game largi de optice compatibile de la diverși producători, inclusiv optică de proiecție, Fresnel și Cyc-optics – până la o greutate de 7,9 kg / 17,4 lbs. Inelul de andocare în sine este ușor (~ 1 kg / 2,2 lbs.) și foarte compact (246 mm x 225 mm x 86 mm / 9,7 in x 8,9 in x 3,4 in), ceea ce face transportul ușor. Inelul de andocare este disponibil pe negru. Este necesar doar pentru atașarea opticilor terțe și nu este necesar la aplicarea opticii și accesoriilor ARRI.

Orbiter Docking Ring este o posibilitate excelentă pentru închirieri de a oferi și mai multă diversitate clienților lor. De asemenea, teatrele, producțiile, fotografi și mulți alți utilizatori pot experimenta un motor de lumini de ultimă generație, beneficiind în același timp de această inovație, deoarece acum pot folosi dispozitivul LED reglabil cu o gamă largă de optice deja deținute în plus față de ARRI. optica.

Orbiter Bag-o-Light: lumină moale frumoasă pentru prim-planuri

Crearea unei iluminări plăcute, moale și aproape fără umbre este acum posibilă și cu Orbiter Bag-o-Light. Acest accesoriu, care arată ca un tub uriaș, poate fi atașat la optica Open Face de 15° a lui Orbiter și este un instrument excelent pentru aplicații de prim-plan în film și fotografie. Atunci când acest accesoriu este umflat, are 2 m lungime cu un diametru de 22 cm și cântărește mai puțin de 0,86 kg / 1,89 lbs. Transformă ieșirea luminii de la optica standard ARRI Open Face de 15° de pe Orbiter într-o lumină moale frumoasă.

Capac din sticlă Orbiter: Ieșire de lumină fără restricții atunci când este necesar

Capacul din sticlă Orbiter este un accesoriu optic mic, compact și ușor. Cu sticla sa ultra-translucida, capacul de sticla permite o iesire de lumina completa, fara restrictii, fara a afecta temperatura sau calitatea culorii. Este ideal pentru aplicații la distanță apropiată cu spațiu disponibil limitat, unde este nevoie de multă lumină. QLM, deja integrat în Orbiter, permite ca optica să fie montată fără efort. 3 În plus, capacul de sticlă protejează simultan motorul ușor al Orbiterului și poate fi folosit în locul capacului capacului de transport.

Orbiter Dome Mini: Compact, dar puternic pentru setări intime

Orbiter Dome Mini oferă o lumină omnidirecțională de mare calitate la o intensitate ridicată. În comparație cu optica Dome, Dome Mini este o versiune compactă și, prin urmare, mai mică și mai ușoară. Materialul său foarte translucid menține pierderea de lumină la un nivel minim în comparație cu domurile de obicei mai mari, pe bază de pânză. Lumina pe care o produce este excelentă pentru aplicații la distanță apropiată, cu spațiu disponibil limitat. QLM în Orbiter permite atașarea rapidă și ușoară a Dome Mini.

Puteți precomanda gama de accesorii Docking Ring pentru Orbiter, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre noul Docking Ring si Orbiter? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.