Grupul ARRI este format din patru unități de afaceri: sisteme de camere, iluminat, media și rental. ARRI este un lider in randul producătorilor de camere de cinema și sisteme de iluminat pentru industria de film.
Sony Professional Solutions este filiala broadcast a conglomeratului multinațional japonez Sony, care este specializata pe productia de produse media profesionale.
Studer oferă o gamă de suprafețe de control Vista, alimentate de motoarele de procesare Infinity, construite în funcție de specificațiile clienților și capabile să gestioneze un spectru larg de aplicatii audio, de la cele de mici dimensiuni pana la cele mai complexe.
Avid are o reputație exceptionala pentru furnizarea serviciilor inovatoare care oferă avantaje fiecărui participant in workflow-ul media și divertisment.
Producator japonez de talie mondiala pentru optica profesionala de broadcast.
Inca din anul 1958 de cand a fost fondata, compania Sachtler produce sisteme de sustinere pentru camere de cea mai buna calitate. Trepiede, capete lichide si pedestale.
Lynx Technik AG produce echipamente terminal (glue-ware) de inalta calitate pentru domaniile Broadcast si Professional Audio Video.
Anton/Bauer reprezinta un pionier in domeniul tehnologiei bateriilor profesionale. Lider in industria broadcast, video si cinema.
Dwarf Connection este un producator austriac de sisteme de transmisie wireless 0 delay cu aplicatii diverse in broadcast si cinematografie.
De aproape 75 de ani, Sennheiser reprezinta un standard in industria audio aducand produse exceptionale pentru aplicatii de radio, muzica, studiouri de productie si zona broadcast.
Fondata in anul 1999 compania cu sediul in Seoul a fost de-a lungul anilor un producator de incredere pentru monitoare video.
Blackmagic Design este o companie australiana care produce atat echipamente si solutii de broadcast si cinema dar si software de editare si de colorizare.
OConnor, un producator faimos pentru productia celor mai bune sisteme de suport si accesorii pentru cinematografie, video si televiziune.
Vinten ofera echipamente profesionale camera support pentru domeniile broadcast, cinematografie, video.
Lider in piata, brandul Autoscript este binecunoscut pentru prompterele produse.
Fondata in anul 1955, compania Autocue este un producator important de sisteme teleprompter, atat hardware cat si software, pentru industria broadcast.
Ross furnizeaza solutii profesionale care ajung prin productii media la miliarde de urmaritori in fiecare zi. Buletine de stiri, vreme, transmisiuni sportive, concerte, aplicatii corporate, grafica la cel mai inalt nivel si multe altele sunt livrate profesionist de Ross.
Fujinon este brandul cunoscut al lentilelor profesionale de broadcast, foto si cinematografie.
RTS – Solutii profesionale de intercom pentru diverse domenii: broadcast, OB-vans, productii live, studiouri de televiziune.
Sonifex pune la dispozitie echipamente si accesorii DanteAoIP, interfete, mixere, monitoare, echipamente hibride pentru telefonie.
Mandozzi este o marcă elvețiană de calitate cu o lungă experiență tradițională, deschisă întotdeauna nevoilor viitorului. Compania furnizează routere audio digitale, console de mixare audio digitale (atât pentru studiourile On-Air, cât și pentru studiourile de producție) și codecuri IP pentru piața TV și radio.
RTW GmbH & Co. KG oferă tehnologii de înaltă clasă pentru analiza audio profesională (contorizare, control surround, sonoritate) în difuzare și producție.
Patton este o companie de tehnologie axată pe infrastructura de comunicații. Înființată în 1984, am proiectat și construit totul, de la dispozitive de conectivitate care conectează „asta-cu-asta”, până la echipamente de telecomunicații de nivel operator care conectează abonații la furnizorii de servicii.
Din 1995 producem accesorii pentru camere de cea mai înaltă calitate. În prezent, zeci de mii de baterii bebob sunt utilizate la studiourile de film și televiziune din întreaga lume – cu toate acestea, toate produsele noastre sunt dezvoltate și produse intern.
Zeiss reprezinta un lider in tehnologie care ofera solutii atat in cercetare, medicina, lentile de contact cat si in domeniul broadcast, fotografie si cinematografie.
Neumann Producatorul legendarelor solutii audio cu aplicatii in studio si evenimente de productie live.
Adevarati arhitecti ai productiilor media virtualizate, Nevion ofera solutii de transport IP in broadcast, procesare, monitorizare si management.
„High Processional Resin Cases” pune la dispozitie o gama variata de case-uri pentru urmatoarele domenii: fotografie, industrial, militar, nautic, politie.
Sisteme profesionale de monitorizare, aplicatii de studio si de live, integrare IP. Intr-un cuvant, Genelec.
GB Labs este o companie specializata in productia solutiilor de stocare potrivite pentru mediul broadcast.
Beyerdynamic GmbH & Co. KG este un producător german de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și sisteme de conferințe. Cu sediul în Heilbronn, Germania, Beyerdynamic este deținută de o familie de la înființarea sa în 1924.
Canare Corporation of America produce cele mai bune soluții inteligente one-stop în cablu audio și video Pro, cablu de cameră SMPTE HFO, conectori BNC, F și RCA de 75 Ohm, Patchbays, tamburi de cablu, sisteme de șarpe, ansambluri, instrumente de sertizare și decapatoare de cablu .
SWIT Electronics Co., Ltd, dezvoltator și producător de industria de difuzare și film. Monitoare, video wireless, baterie și încărcător, lumină LED.
Compania Tiffen este o companie din Hauppauge, New York, SUA, care produce filtre pentru fotografie și alte produse profesionale de film și fotografie. Fondată în 1945, de Sol Tiffen care i-a adus pe frații săi Leo și Nat în afacere, compania a câștigat mai multe premii Oscar pentru realizări tehnice în filtrare.
Yamaha Professional Audio este cunoscut în întreaga lume ca furnizor de soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru aplicații audio. Gama de produse Yamaha include console de amestecare standard la nivel mondial, procesoare de semnal cu tehnologie DSP de vârf din industrie, amplificatoare de putere bazate pe tehnologie CLASS-D eficientă din punct de vedere energetic și o selecție cuprinzătoare de difuzoare potrivite pentru orice, de la sunet live la instalații comerciale.
Aja ofera solutii pentru streaming, infrastructura pana la 8K, fibra optica, 12G-SDI, HDR si Thunderbolt printr-o gama variata de echipamente.
Cu sediul in Roma, Italia, compania ofera servicii si solutii profesionale in 60 de tari pe 5 continente. Capetele fluide, trepiede, pedestale si alte solutii sunt in portofoliul companiei.
Compania cu sediul in Marea Britanie ofera solutii din domeniul audio si intercom, solutii over IP, interfete, microfoane, monitoare de studio.
Angenieux produce optica de cinema si de broadcast de cea mai inalta calitate.
Cooke Optics Ltd. este o companie de fabricare a lentilelor pentru camere cu sediul în Leicester. Administrativ vorbind, Cooke Optics este un spin-off al companiei Taylor-Hobson.
Studio Technologies, Inc. provides tailored, high-performance video, audio and fiber optic products for the professional audio and broadcast markets. Founded in 1978, the company is committed to designing and manufacturing dependable, high-performance solutions for broadcast studio, stadium, and corporate environments.
AVT Audio Video Technologies GmbH a fost înființată la 01 octombrie 1996 la Nürnberg ca o achiziție de conducere a Lucent Technologies (fosta Philips Kommunikations Industrie AG). De mai bine de 20 de ani AVT echipează radiodifuzorii și furnizorii de servicii din întreaga lume cu produse inovatoare în domeniile codecurilor audio, hibrizilor telefonici și echipamentelor DAB / DAB +.
Litepanels – Solutii de iluminare cu LED-uri pentru studio, scena, setup-uri video si multe alte aplicatii. Panouri cu LED-uri, lumini Fresnel, sisteme montate pe camera.
Compania Panther este binecunoscuta la nivel mondial pentru echipamentele grip profesionale si pentru calitatea lor exceptionala. Dolii, macarale, slidere, rigging, etc
Lider in inovatie, Newtek schimba fundamental felul in care continutul video este creat. Productiile video de astazi si maine cu tehnologiile IP, NDI, MediaDS sunt prezente in portofoliul companiei.
Cu mai mult de 25 de ani de experienta in micro-electronica, Dreamchip produce camere miniaturale 4K si HD cu aplicatii diverse in sport, televiziune, industria auto, etc.
ABC Products este un brand al MovieTech AG și reprezintă echipamente extrem de ușoare și de înaltă calitate pentru video, HD, difuzare și film. Începând cu mai bine de 20 de ani în urmă, ABC Products a fost considerat un pionier în acest domeniu. Legendarul Sistem de echilibru „HandyMan” a fost produs cu mii și mii la fel ca modelele de urmărire ale macaralei primare ABC.
cmotion este unul dintre cei mai inovatori și cei mai inovatori producători de sisteme profesionale de control al obiectivelor și camerelor pentru industria cinematografică și de difuzare.
De la monitorizare wireless, color correction si controlul lentilelor pana la solutii pentru live streaming, Teradek produce echipamente high performance dedicate nevoile atat din domeniul profesional dar si amatorilor.
Lider de piata in productia de drone, in domeniul fotografiei si videografiei aeriene.
Suporturi si accesorii pentru echipamentele de radio.
AEV este un producator italian in industria audio cu solutii de studio, infrastructura IP, procesoare audio, distributie si conversie, mixere digitale.
Tehnologii de ultima generatie in crearea de continut video. Accesorii si solutii pentru productia video, de la monitoare portabile pana la solutii broadcast si convertoare.
Designul inovativ si calitatea produselor fac din Wooden Camera un partener de incredere pentru accesoriile de camera pentru Arri, Sony, Red, Canon, etc.
SmallHD produce monitoare de teren LCD, OLED cu luminozitate exceptionala pentru camerele SDI si HDMI.
Produse ultra-performante intr-o gama variata, microfoane, casti, casti „noise-cancelling”, etc.
Telestream – Produse hardware si software pentru captura video si ingest, live si on-demand encoding, transcodare, titrare, playback.
Axon Digital Design, Cu o bogata si variata gama de solutii pentru mediul Broadcast, compania Axon produce de mai bine de 30 de ani echipamente si infrastructura de control, monitorizare, platforma IP, produse de conversie.
Atlas Lens Co.este un producător de obiective cinematografice anamorf, cu misiunea de a democratiza cinematograful. Fondată în 2016 de designerul principal Forrest Schultz și directorul de film Dan Kanes, viziunea Atlas este de a construi lentile anamorfe care să fie plăcute din punct de vedere optic, robuste din punct de vedere mecanic și disponibile pentru a satisface nevoile cinematografilor moderni din întreaga lume.
Zunow este un producător lider de lentile de conversie unghi larg de înaltă calitate la prețuri accesibile și hote de cauciuc potrivite pentru camerele video profesionale, cu sediul în nordul Japoniei. Cu peste 80 de ani de experiență, Zunow vă permite să extindeți posibilitățile camerei dvs. și vă ajută să oferiți o muncă excelentă în timpul filmărilor.
Compania Transvideo produce sisteme si accesorii pentru Digital Cinema, produse de monitorizare multiformat si wireless, video-assist cu transmisie si alte accesorii.
Chrosziel produce accesorii profesionale pentru camere, lens control system, lens testing instruments.
Porta-Brace, Inc. este un producător din Vermont, de huse de protecție personalizate, huse moale și dure special concepute pentru a fi utilizate de industria profesională de înregistrări audio și video, inclusiv știri difuzate, producție TV, videoclipuri muzicale și producție de filme unități.
Compania Hewlett-Packard, cunoscută și sub numele de HP, este o companie de IT cu sediul în Palo Alto, California, SUA. Compania este specializată în producerea calculatoarelor personale, laptopuri, servere, imprimante, produse soft etc.
Datavideo este cunoscut pentru soluții accesibile de flux de lucru end-to-end pentru aplicații de difuzare și A / V care includ până la 150 de produse, cum ar fi camere de luat vederi, comutatoare, codificatoare, înregistratoare, interfoane, convertoare și alte produse cheie necesare pentru producția de video live.
Formată inițial în 1986, misiunea Trilogy a fost întotdeauna să proiecteze și să construiască o infrastructură video și audio de ultimă generație, rentabilă, pentru piața de difuzare a televiziunii și a radioului.
Aputure este un designer global și producător de corpuri de iluminat cinematografice, accesorii pentru modelarea luminii și software de iluminat. Produsele sale sunt utilizate în studio și pe locații de filme, împreună cu în fotografie și producție live.
Manfrotto este un brand italian de camere de luat vederi și suporturi de iluminat, inclusiv trepieduri, monopode și alte accesorii, care este fabricat de Lino Manfrotto + Co. Spa, o companie cu sediul central în Cassola, Italia.
Calitățile unice sunt marca comercială a fiecărei soluții Voice Technologies. Compania este unul dintre puținii producători care oferă un microfon lavalier impermeabil. Voice Technologies s-a bucurat de o reputație excelentă de la înființarea sa în 1998 la Zürich, Elveția. Produsele pentru microfon, căști și căști pe care le fabricăm sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume.
Sanken Microphone Co., Ltd. este cunoscut ca un producător profesionist de microfoane care are cea mai lungă istorie din Japonia.
Laowa Lenses (Venus Optics) a fost înființată în 2013. Cu sediul central în China, suntem un producător lider de lentile premium, format dintr-un grup de entuziaști de fotografie și experți din industrie.
Think Tank Photo este un grup de designeri de produse și fotografi profesioniști, axat pe studierea modului în care funcționează fotografii și dezvoltarea de soluții inventive noi pentru a le satisface nevoile.
TVLogic este un brand de echipamente de radiodifuziune care a fost fondat în 2002, combinând know-how-ul companiei Vidente Co., Ltd., care sa concentrat pe cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de difuzare de generația următoare.
Hawk-Woods produc solutii de alimentare pentru camere de broadcast si cinema.
Bolin Technology este un producător de frunte de camere PTZ care oferă imagini de calitate difuzată și tehnologii video și audio cu latență redusă pentru a simplifica comunicarea, colaborarea și conectivitatea
Audinate este furnizorul principal de tehnologii profesionale de rețele audio digitale la nivel global. Platforma Dante a Audinate distribuie semnale audio digitale prin rețele de calculatoare și este concepută pentru a aduce beneficiile rețelei IT către industria AV profesională.
VSN se concentreaza pe furnizarea de solutii inovative end-to-end in broadcast, media asset management, automatizare de stiri, automatizare MCR.
Mo-Sys are o reputație exceptionala pentru proiectarea și construirea de produse inovatoare pentru broadcast si cinema, si anume: sisteme camera tracking, broadcast robotics si hardware VR.
Matrox Electronic Systems este un producător de componente și echipamente pentru plăci video pentru computere personale și stații de lucru. Cu sediul în Dorval, Quebec, Canada, a fost fondată în 1976 de Lorne Trottier și Branko Matić.
Memnon oferă servicii la nivel mondial pentru a permite clienților să digitalizeze, să păstreze și să acceseze înregistrări istorice. Operează facilități în Belgia, Statele Unite și Australia. Aceasta marchează recent al doilea spinoff din serviciile profesionale Sony.
Mobile Viewpoint – Solutii portabile pentru live streaming, encodare, remote si alte accesorii.
Kessler Crane este un producător de vârf din industrie de instrumente inovatoare pentru realizatorii de filme, inclusiv: macarale și brațe pentru camere, sisteme de control al mișcării camerei, glisoare și păpuși pentru camere, trepiede și capete și alte accesorii de montare și prindere a camerei, cu angajamentul de a face produse în SUA.
PlayBox Technology furnizeaza solutii „Channel in a Box” , software pentru transmisiuni, OTT si IPTV si automatizare broadcast.
Metus este un dezvoltator lider de soluții de gestionare, transcodare, captare video și redare bazate pe fișiere. Soluțiile alimentate de Metus sunt în aproape orice industrie, dar nu numai: stații de televiziune difuzate, casă de cult, forțe de ordine, militare, divertisment, judiciar, postproducție, medicale, guvernamentale, corporative, educație, satelit, internet.
Camgear Inc. proiectează și produce o linie extinsă de capete de fluid de înaltă calitate și sisteme de trepied. Gama noastră de produse acoperă totul, de la sisteme de trepied ușoare, concepute pentru DSLR și camere video HD mici, pentru utilizare profesională, inclusiv filmele de lung metraj, cinematografia digitală și difuzarea.
camRade oferă o soluție adecvată pentru protecția camerei și a altor echipamente AV. camRade oferă protecție maximă în timpul utilizării active sau în timpul deplasării.
Fondată la 10 aprilie 1986, BON Electronics este specializată în dezvoltarea și producerea de produse de difuzare și multimedia de înaltă calitate, bazate pe puternice tehnologii de cercetare și dezvoltare și producție.
Easyrig este o soluție eficientă și ergonomică pentru oricine lucrează cu setările camerei portabile. Vă salvează spatele, umerii și brațele, extinzându-vă astfel cariera!
Fondată în Melbourne, Australia – BirdDog se dedică facilitării producției de televiziune în direct, mai eficientă din punct de vedere al costurilor și realizabilă în mai multe locuri de către mai mulți oameni. Permițând videoclipurilor live să călătorească prin rețele de calculatoare standard prezente în toate clădirile moderne, fără compromisuri, credem cu adevărat că este timpul să mutăm producția video live în era Internetului. Doar BirdDog-l!
Blueshape, un producator de baterii profesionale cu polimeri Li-Ion, incarcatoare si alte accesorii pentru camerele de broadcast si cinema.
HEDBOX este o companie globală de tehnologie care produce și proiectează baterii, încărcătoare și accesorii de înaltă performanță pentru piața foto și video profesională. Compania a fost fondată în 2009 și a stabilit o rețea puternică de vânzări și operațiuni internaționale. Cu departamentul de cercetare și dezvoltare (cercetare și dezvoltare) situat în Elveția – Europa, echipa Hedbox are o abordare inovatoare în proiectarea produselor de gestionare a bateriei și a energiei.
Metabones®, împreună cu partenerii săi aliați Caldwell Photographic și WB Design, este pionierul și liderul a două tehnologii cheie care au catalizat tranziția de la oglindă la oglindă. Metabones® oferă o gamă completă de adaptoare care acoperă cele mai populare monturi de obiective, precum și unele rare și exotice. „Mereu în fruntea inovației, fără a lăsa vreodată deoparte practicitatea ca instrument profesional”, poate cel mai bine înfățișează filosofia lui Metabones.
Cu mai bine de 30 de ani de existenta, IDX continua sa fie un important producator de sisteme de alimentare pentru camerele de broadcast si cinema cu o gama variata de baterii.
ND SatCom este un system integrator axat pe serviciile si solutiile de telecomunicatii prin satelit.
Adobe este o companie americană de software. Cunoscută oficial sub numele de Adobe Systems, compania este cunoscută pentru produsele sale software multimedia și creativitate.
Waves Audio Ltd. este un dezvoltator și furnizor de tehnologii profesionale de prelucrare a semnalelor audio digitale și efecte audio, utilizate în înregistrarea, amestecarea, masteringul, post-producția, transmisia și sunetul live.
Fondată în 2012, SmallRig proiectează și produce soluții complete de accesorii pentru creatorii de conținut din fiecare gen. Produsele SmallRig sunt utilizate pe scară largă în transmisiile live, vlogging, producția video profesională de peste două milioane de creatori din întreaga lume. SmallRig a fost pionier al modelului User Co-Design (UCD) și al programului DreamRig în industrie pentru a proiecta în comun cu creatorii globali, la SmallRig le permit creatorilor să-și facă marele vis să fie realizabil.
MultiDyne Video & Fiber Optic Solutions are peste 40 de ani de experiență în deservirea comunităților de difuzare și producție video din întreaga lume. MultiDyne este lider în industrie în conversia semnalului și sistemele de transport bazate pe fibră optică pentru piețele de difuzare, cablu, satelit, producție, cinema digital, supraveghere, teleconferințe și Pro-AV pe toate verticalele de afaceri.
DZOFILM este un brand specializat în obiective cinematografice de înaltă calitate. În industria filmului contemporan, DZOFILM dorește să redefinească rolul unui producător de lentile. Oferind cele mai bune lentile din punct de vedere al funcționalității la un preț atractiv. Permitând următoarei generații de regizori să-și transforme viziunea în realitate.
Compania germană Denz produce accesorii profesionale pentru camere video cu precizie milimetrică și, cu numeroasele sale inovații, este considerată un pionier în industria high-tech.

DirectOut Technologies

DirectOut GmbH a fost fondată în 2008 în Mittweida, Germania, compania este specializată în dezvoltarea de soluții de conectivitate audio profesională, de rețea și de conectare pentru aplicații de difuzare, studio, live și sunet instalat.

RF Venue

RF Venue produce tehnologii inovatoare, noi, care fac ca sistemele audio wireless să funcționeze și să sune mai bine. RF Venue a fost creat pentru a dezvolta instrumente eficiente din punct de vedere spectral, care sunt necesare pe măsură ce spațiul spectrului devine limitat și interferențele cresc. Spectrul – frecvențele radio – sunt finite și prețioase.

Mark Roberts Motion Control

Mark Roberts Motion Control sunt specialiști lideri mondiali în proiectarea și fabricarea echipamentelor și capetelor pentru camere cu control al mișcării, cu 50 de ani de experiență. MRMC proiectează și produce echipamente de control al mișcării atât pentru industria TV, cât și pentru industria cinematografică.

Slidekamera by MRMC

Slidekamera este un producător de dispozitive de control al mișcării, instrumente și accesorii pentru industria filmului și TV. Cu mulți clienți din întreaga lume, Slidekamera oferă soluții standard și design personalizat atât pentru regizori individuali, cât și pentru studiouri mari.