DRONE

DJI lanseaza drona Mavic 3 cu cameră 5.1K de 4/3″

DJI tocmai a dezvăluit cea mai recentă dronă emblematică a sa, foarte așteptatul Mavic 3. Creditat pentru că a pus „Imaging Above Everything”, Mavic 3 are o configurație cu dublă cameră care include un senzor Hasselblad masiv de 20MP 4/3″ capabil să înregistreze până la 5.1K. video, precum și o lentilă tele de 12 MP care înregistrează videoclipuri 4K și oferă un zoom digital de până la 4x. Aceste statistici impresionante ale camerei, combinate cu o supraabundență de funcții și moduri de zbor, sugerează că cel mai nou flagship al DJI ar putea fi cea mai mare dronă prosumer făcută vreodată.

DJI Mavic 3

O dronă, două modele

La fel ca predecesorul său, Mavic 2, noul Mavic 3 vine în două variante diferite: un model de bază și o versiune „Cine”. Cu toate acestea, spre deosebire de Mavic 2, care i-a făcut pe utilizatori să aleagă între două modele distincte, diferențele dintre variantele Mavic 3 nu sunt nici pe departe la fel de dramatice – nici un zbor FOMO aici. De fapt, singurele distincții vizibile dintre cele două modele sunt că Cine acceptă un format video suplimentar, Apple ProRes 422 HQ și vine cu 1 TB de stocare internă, față de cei 8 GB ai modelului de bază.

Imaging Above Everything (Imagini deasupra tuturor)

Deși Mavic 3 se mândrește cu unele dintre cele mai impresionante specificații de performanță pe care le-am văzut vreodată într-un pliant pentru consumatori, nu există nicio îndoială că caracteristica sa cea mai atrăgătoare este camera. Îmi pare rău, faceți acele camere—plural. Mavic 3 este prima dronă Mavic care are nu una, ci două camere. Tragetorul principal este un senzor Hasselblad de 20MP 4/3″, cu o diafragmă reglabilă și capacitatea de a capta videoclipuri de până la 5,1K/50 fps. Camera secundară este un teleobiectiv de 12MP care înregistrează în 4K/30 fps și acceptă până la 4x. zoom digital și zoom „hibrid” de 28x.

Filmat cu DJI Mavic 3

Cu cât arăți mai bine, cu atât vezi mai mult

Alături de noua configurație a camerei, Mavic 3 are și câteva îmbunătățiri de software și design care îi sporesc capacitățile de performanță la nivel global. Inclus în aceste îmbunătățiri este și matricea de senzori omnidirecționali a lui Mavic 3, care îi permite lui Mavic 3 să vadă mai bine mediul și să asigure un zbor fără coliziuni și accidente, chiar și în medii cu multe obstacole.

Și Atât Mai mult

Lista lungă de caracteristici demne de vârf a lui Mavic 3 nu se oprește cu camera sa sau cu matricea de senzori vizuali. Caracteristici suplimentare remarcabile, cum ar fi un timp de zbor extins de 46 de minute și o rază de transmisie video de aproape 10 mile, aproape garantează că Mavic 3 va prelua în curând conducerea ca avion RC preeminent din lume.

Puteți precomanda modelul de bază și versiunea Cine a lui Mavic 3, împreună cu toate accesoriile de vârf ale lui Mavic 3, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre noul Mavic 3? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.