BROADCAST, RADIO

Genelec prezintă noul monitor Genelec 8381A

Ca parte a aniversării celei de-a 45-a aniversare, Genelec a dezvăluit sistemul de monitorizare activă inteligentă 8381A, un design emblematic Adaptive Point Source™, care îmbină precizie și învăluire excepționale cu control LF de neegalat, spațiu uriaș și imagini de înaltă rezoluție. Conceput pentru înregistrarea muzicii de vârf, masterizarea și ascultarea audiofilă, 8381A creează o soluție de monitorizare completă de sine stătătoare care se poate adapta în mod inteligent oricărui mediu acustic. Pentru profesioniștii audio, 8381A produce mixaje precise cu bandă completă care se traduc în mod constant în alte camere și sisteme de redare, în timp ce audiofilii vor experimenta fiecare detaliu și nuanță a unei performanțe muzicale, așa cum au dorit creatorii să fie auzită.

Ca membru al gamei „The Main Ones”, sistemul 8381A este coaxial acustic până la frecvențele joase și se bazează pe tehnologia dovedită dezvoltată pentru familia de monitoare cu sursă punctuală brevetată și premiată de la Genelec „The Ones” și pentru Wooferul adaptiv W371A. Sistem, care ele însele se pot combina pentru a crea un sistem de monitorizare complet de sine stătător. Cu toate acestea, 8381A ridică ștacheta de performanță și mai sus, oferind directivitate controlată și răspuns necolorat atât pe axa, cât și în afara axei, cu un răspuns de frecvență ultra-larg care se întinde de la 20 Hz la 35 kHz. În plus, cu aproape 6 kW de putere a amplificatorului și un SPL maxim uluitor de 126 dB – cea mai mare cifră atinsă vreodată de un design acustic de precizie cu sursă punctiformă – 8381A oferă cele mai sofisticate caracteristici și specificații dintre orice monitor audio disponibil în prezent.

Cineaștii câștigători și selectați vor fi transportați cu avionul la Los Angeles, casa Hollywood-ului, pentru un eveniment de trei zile și pentru a vizita studioul Sony Pictures din Culver City, California, unde vor obține o perspectivă de neegalat în lumea cinematografiei și vor avea acces exclusiv la experții din industrie prin discuții, workshop-uri și proiecții.

Având loc în studioul istoric Sony Pictures din Culver City, California, programul inspirator oferă oportunități neprețuite de a sprijini progresul în carieră. Cei 30 de regizori de succes vor obține o perspectivă de neegalat asupra tuturor aspectelor procesului de realizare a filmului. De la prezentare la legal la lucrul cu agenții de talente și utilizarea tehnologiilor de ultimă oră, atelierele remarcabile oferă acces exclusiv la funcționarea interioară a industriei. Câștigătorii sunt anunțați în timpul unei ceremonii de premiere la Cary Grant Theatre.

În centrul 8381A se află un driver coaxial de difracție minimă (MDC™) de înaltă difracție SPL, care, combinat cu un motor DSP puternic Genelec, oferă o claritate, imagini și adaptabilitate extraordinare. Acest driver MDC împărtășește o axă acustică comună cu cele patru drivere dom complementare de 5 inchi ale modelului 8381A, care sunt aranjate ca un sistem de transducție de nivel mediu, iar această matrice unică se combină cu un woofer de 15 inchi orientat în față pentru a oferi o directivitate, control și coerență deosebit de stabile.

Pentru a îmbunătăți și extinde și mai mult reproducerea de joasă frecvență a lui 8381A, o pereche de woofer-uri de 15 inchi de înaltă performanță utilizează tehnologia adaptivă LF dezvoltată inițial în W371A, oferind rezoluție înaltă și niveluri supreme de control al frecvenței joase – în ciuda efectelor acusticii camerei. Această tehnologie permite modelului 8381A să adapteze cu atenție performanța camerei, oferind un răspuns mai plat și mai lin în cameră la locul de ascultare, cu imagini LF coerente cu întreaga gamă audio. Acest răspuns plat și neutru LF minimizează crestăturile acustice și reduce reflexiile și rezonanțe dăunătoare ale pereților, tavanului sau podelei camerei.

Ca parte a familiei de monitorizare Smart Active a Genelec, 8381A se integrează strâns cu software-ul GLM de la Genelec, care poate configura, calibra și controla întregi sisteme de monitorizare inteligentă Genelec. Bazat pe experiența a mii de studiouri din întreaga lume, GLM minimizează influența camerei de ascultare asupra sunetului, permițând utilizatorului să producă mixuri care se traduc perfect în alte sisteme, indiferent dacă formatul este stereo, surround sau imersiv cu număr mare de canale. GLM include, de asemenea, caracteristica inovatoare de raportare a camerei GRADE, care oferă utilizatorului o analiză completă a camerei și a performanței sistemului de monitorizare, oferind observații și sfaturi specifice cu privire la orice problemă acustică, ajutând atât utilizatorii, cât și designerii de studio să ajusteze tratamentul acustic al camerei. , ajustați pozițiile monitorului și ascultătorului și optimizați gestionarea basului.

Proiectat și fabricat la cele mai înalte standarde de durabilitate și responsabilitate ecologică la sediul general al Genelec din Iisalmi, Finlanda, 8381A vine cu un pachet complet de calibrare și service SonicAdvisor™ pentru a sărbători împreună cea de-a 45-a aniversare a Genelec și angajamentul total al companiei față de clienții săi și față de dezvoltare durabilă.

„Cererea pentru sisteme de monitorizare cu gamă completă de înaltă calitate a fost clară din răspunsul excepțional la combinația The Ones și W371A”, comentează directorul general Genelec, Siamäk Naghian. „A fost, de asemenea, evident că a existat o dorință din partea clienților pentru un sistem de sine stătător care să poată oferi și mai mult spațiu și extinderea frecvenței joase. Și, în timp ce continuăm să oferim o gamă largă de monitoare principale cu montare pe soffit, suntem încrezători că flexibilitatea și mobilitatea unui sistem adaptiv pe podea precum 8381A va oferi soluția perfectă pentru orice utilizator exigent care caută o generație cu adevărat următoare. referință sonoră.”

Produse recomandate