BROADCAST, CINEMATOGRAFIE

Actualizări noi pentru Sony FX6 și FX9

Îmbunătățește-ți focalizarea automată și multe altele cu noile actualizări pentru Sony FX6 și FX9.

Fanii popularelor camere Sony FX6 și FX9 XDCAM 6K Full-Frame au acum acces la și mai multe funcții odată cu lansarea celor mai recente actualizări de firmware Sony. Actualizarea v2.0, care urmează să fie lansată în curând pentru FX6, îmbunătățește urmărirea AF, adaugă ieșire brută pe 16 biți și măsurare audio pe 4 canale și multe altele, în timp ce caracteristicile actualizării FX9 v3.0 includ focalizare automată îmbunătățită, suport pentru anamorfic lentile, suport pentru lentile B4 și opțiuni suplimentare de control.

Sony PXW-FX9 XDCAM 6K Full-Frame Camera System

Actualizări partajate v2.0 și v3.0

AF cu urmărire a atingerii mai tenace

Focalizarea automată de nouă generație (AF) cu urmărire ușoară este un punct culminant al actualizărilor firmware-ului v2.0 FX6 și v3.0 FX9. Știi cum o alune de polistiren se lipește de tine datorită electricității statice? Cam atât de perspicace rămâne noua urmărire AF în timp real cu subiectul, dar într-un sens bun! Odată ce ați prioritizat fața subiectului, noul AF cu urmărire tactilă va rămâne cu el, chiar dacă își întoarce fața de la cameră, concentrându-și pe partea laterală sau pe spatele capului. Suprapunerea AF oferă o indicație vizuală despre ce se concentrează sistemul AF și include un buton de anulare rapidă.

Producție duală HDR și SDR

O opțiune SR live pentru HDR transmite metadatele folosite pentru a alinia imaginile SD din captura HDR simultană.

Actualizări de firmware ILME-FX6V v2.0

Îmbunătățiri de captură în stil cinematografic

  • Modificările de distanță focală care se pot întâmpla atunci când concentrarea concentrată (numită „respirație”) sunt acum compensate cu actualizarea v2.0, păstrând unghiul de vedere mai consistent.
  • Opțiunile de înregistrare au fost extinse pentru a include ieșire brută pe 16 biți prin HDMI, ceea ce este un avantaj atunci când utilizați recordere externe populare sau recorder/monitoare.
  • Ajustați-vă efectele bokeh exact așa cum doriți în modul de ajustare Bokeh, minimizând în același timp orice modificare a expunerii.

Funcții video pro-stil

  • Înregistrarea în cache a imaginilor este acum disponibilă în timpul fotografierii în modul S&Q (lent și rapid).
  • Monitorizați până la patru canale audio cu contorul de nivel audio.

Actualizări de firmware PXW-FX9V v3.0

De-strângere anamorfic

Adăugați o captură anamorfică frumoasă la repertoriul dvs. FX9 cu ajutorul noilor moduri de deprimare anamorfice de 1,3x și 2x. Modul anamorf de 1,3x este bun pentru utilizarea full-frame 5K/6K și S35 4K, iar modul 2x este compatibil cu captura full-frame 6K. De-strângerea este vizibilă numai în vizorul camerei, nu în ieșirea SDI sau HDMI decât dacă utilizați un monitor cu funcție de de-strângere.

Suport obiectiv B4 / Mod S16 2K

Utilizați adaptorul pentru montură pentru obiectiv LA-EB1 disponibil separat pentru a adăuga control al obiectivului pentru obiectivele B4 în stil broadcast la FX9. Un mod de decupare Super16 2K este compatibil cu utilizarea obiectivului B4 și vă permite să „măriți” pentru a obține efectul unui obiectiv mai lung atunci când fotografiați la 6K cadru întreg. Actualizarea v3.0 activează și o funcție ALAC (Correcție automată a aberației obiectivului) pentru obiectivele compatibile.

Opțiuni de control

Cu actualizarea v3.0, acum puteți utiliza protocolul S700 prin Ethernet și un panou de control Sony RCP pentru ajustarea casetei de vopsea într-o configurație de difuzare. Această opțiune necesită asocierea FX9 cu unitatea de extensie XDCA-FX9 opțională. De asemenea, puteți utiliza smartphone-ul pentru configurarea rețelei camerei și pentru control de la distanță prin tethering USB.

Caracteristici suplimentare

Transfer proxy în timp real: începe să vă încărcați fișierele proxy în timp ce încă înregistrați pentru transferuri mai rapide.

Numerele bobinei: vor avansa automat când introduceți un card media proaspăt pentru etichetarea filmelor în stil cinematografic.

Scanare centrală: Acum poate fi atribuit unui buton pentru o funcție rapidă de „punch in”.

Descărcați cele mai recente actualizări de la Sony pentru a profita la maximum de camerele dvs. full-frame FX6 și FX9 și spuneți-ne în secțiunea Comentarii de mai jos cum le-ați folosit.

Produse recomandate

Articole din aceeași categorie