CINEMATOGRAFIE, OBIECTIVE

Leitz lansează obiectivele Full-Frame ELSIE Cine

Aduceți alura dulce a obiectivelor Leitz în filmările dvs. cinematografice full-frame folosind noile obiective Leitz ELSIE Cine Prime. Acest grup de obiective premium cu montură LPL a fost creat special pentru a fi utilizat cu camerele cinematografice digitale, dar păstrează renumitele caracteristici picturale ale liniei Leica M. Numiți în onoarea lui Elsie Kuhn-Leitz, fiica lui Ernst Leitz II, ELSIE-urile folosesc o scădere subtilă a rezoluției și a iluminării pentru a atrage atenția privitorului spre centrul cadrului dvs.

Leitz Cine ELSIE T2.1 25mm

Compatibil, desigur, cu ARRI ALEXA LF și ALEXA Mini LF, ELSIE prime funcționează și cu camere full-frame precum Sony VENICE, Sony FX6 și RED MONSTRO VV care pot folosi un adaptor PL la LPL. Acest set de 13 lentile vă oferă distanțe focale cuprinse între 15 și 150 mm, fiecare având un cerc de imagine de 46,5 mm și o deschidere maximă T2.1. Noul design bokeh a fost dezvoltat cu intrare Leica Camera și prezintă un aspect estetic, vizibil. Caracteristicile în stil cinematograf includ transmisia de date pentru lentile ARRI LDS-2 și Cooke /i, un suport de plasă din spate pentru crearea unei difuzii personalizate și scale de focalizare reversibile în picioare și metri. Focalizarea 0.8MOD și roțilele irisului sunt amplasate în mod constant pe întreaga gamă a obiectivului, ajutând la accelerarea schimbărilor lentilelor atunci când lucrați cu cutii mate și roți dințate pentru lentile.

Puteți comanda obiectivele Leitz Cine, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre noile lentile ELSIE și despre toate aspectele legate de LPL? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.

Produse recomandate