BROADCAST

LYNX Technik lansează yellobrik Rack controller

LYNX Technik, furnizor de interfețe modulare de procesare a semnalului, anunță noul său controller de rack, conceput pentru a ușura procesul de control, configurare și actualizare a liniei populare yellobrik.

RCT 1012 este un modul yellobrik compact cu un singur slot, conceput pentru a combina controlul a până la 12 module yellobrik la un port ethernet. Este o soluție unică pentru gestionarea și controlul mai multor yellobriks într-un mod ușor, rapid și eficient, fără a necesita o conexiune individuală la fiecare modul pentru setarea parametrilor sau actualizarea firmware-ului. Toate modulele yellobrik conectate sunt vizibile în rețea de la distanță.

RCT 1012 descoperă automat modulele yellobrik conectate și le afișează în arborele dispozitivelor de sub nodul controlerului. Permite actualizări de firmware în bloc ale tuturor modulelor yellobrik selectate și facilitează configurarea tuturor yellobrik-urilor conectate prin intermediul rețelei IP.

RCT 1012, atunci când este montat pe un cadru de rack RFR 1000-1, va furniza informații despre starea sursei de alimentare primare și redundante prin intermediul a 4 contacte GPI. Pentru a gestiona și controla modulele yellobrik prin RCT 1012, descărcați și instalați APPolo Control System. RCT 1012 și modulele yellobrik conectate nu pot fi configurate sau gestionate prin yelloGUI.

*Vă rugăm să verificați yellobrik-urile compatibile care permit monitorizarea și configurarea de la distanță în documentul „Ghid de instalare și configurare RCT 1012„

Caracteristici:
→ Modul yellobrik cu un slot
→ Acceptă controlul până la 12 yellobriks
→ Oferă 12 porturi USB A pentru conectare
→ 4 x conexiuni GPI pentru monitorizarea stării sursei de alimentare a RFR 1000-1
→ 1 x Ethernet 10/100/1000
→ 1 x Buton de resetare pentru schimbarea setărilor la valorile implicite
→ 1 x mini USB pentru întreținere
→ Stare LED pentru alimentare, supracurent USB și avertizare de temperatură ridicată
→ APPolo GUI / Server compatibil pentru a accesa setările modulului

Alte specificații, Quickreference și Manualul de referință pot fi găsite AICI: https://www.lynx-technik.com/products/yellobrik/rack-controllers/rct-1012-yellobrik-rack-controller/

Controlerul RCT 1012 yellobrik este disponibil pentru comanda la CENTRON ROMANIA, dealer autorizat LYNX Technik.

Pentru mai multe informații despre produsele LYNX Technik vă rugăm să ne contactați.

Întrebări sau comentarii despre noul Controler yellobrik sau alte produse de la LYNX Technik? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.