BROADCAST, CINEMATOGRAFIE

Sachtler Aktiv cel mai rapid cap fluid

Sachtler a anunțat Aktiv 6, Aktiv 8, Aktiv 8T și Aktiv 10. Toate aceste capete fluide au același design și funcționalitate. Doar dimensiunea și capacitatea de încărcare utilă sunt diferite. Aktiv 8T este același cu Aktiv 8, cu excepția faptului că are o placă de încărcare touch & go.

Sachtler Aktiv Fluid Heads

Căutând mereu modalități de a inova și de a-și îmbunătăți produsele, noile sisteme de trepied aktiv de la Sachtler încorporează inovații care vor aduce o economie reală de timp în producția dvs. și vor face lucrul cu capul fluid mai ușor, mai puțin dureros și oferă mai multă flexibilitate în lucrul cu echipamentul dumneavoastră. Sistemul dispune de hardware nou și diferit pentru montarea unui cap de fluid cu nivel cu bilă pe un set de picioare de trepied sau altă platformă de sprijin. Sachtler se referă la această nouă tehnologie ca SpeedLevel și este integrată în noua bază SpeedSwap integrată în aceste noi capete. Este rapid de lucrat, securizează și permite toate ajustările de nivelare pe care le preferați într-un sistem tradițional, fără îndepărtarea și apoi strângerea din nou a butonului de fixare. Pe scurt, nu sacrifici nimic, ci câștigi viteză și siguranță.

Sistemul aktiv este disponibil sub formă de kituri complete cu picioare flowtech de 75 mm și o geantă de transport căptușită în trei game cu opțiuni de împrăștiere: aktiv 6 cu împrăștiere la nivel mediu, aktiv 6 cu împrăștiere la sol, aktiv 8 cu împrăștiere la nivel mediu, aktiv 8 cu distribuitor la sol, aktiv 8T cu distribuitor la nivel mediu și aktiv 8T cu distribuitor la sol. Diferența este capacitatea de greutate a capetelor – desemnarea „T” indică faptul că capul folosește o placă Touch-and-Go și nu o placă Sideload. Sistemul aktiv este disponibil și cu picioare flowtech de 100 mm pentru manipularea camerelor și instalațiilor de până la 26,5 lire și este disponibil ca aktiv 10 cu distribuitor de nivel mediu, aktiv 10 cu distribuitor la sol și aktiv 10 fără distribuitor.

Sistemele aktiv reimaginează modul în care capul tău fluid se montează pe picioarele trepiedului. Înlocuiește vechiul șurub de fixare filetat care iese prin partea inferioară a vasului și folosește un buton de fixare pentru a strânge capul pe loc. În schimb, noul sistem folosește o clemă puternică încorporată în bolul capului care se fixează pe un știft care este montat pe picioarele trepiedului sau pe altă platformă de montare, cum ar fi un glisor. Este la fel de simplu de utilizat ca și ridicarea pârghiei de înclinare de pe scaun, în timp ce prindeți pârghia mare SpeedLevel de pe cap și o trageți în sus pentru a elibera mecanismul de prindere din baza SpeedSwap și apoi apăsați pârghia în jos pentru a vă bloca capul pe loc. . Ridicarea parțială a pârghiei vă permite să nivelați capul. Economiile de timp, ușurința și siguranța sporită fac din acesta un progres uriaș în tehnologia de montare a trepiedului. Cea mai mare parte a tehnologiei sistemului de eliberare este încorporată în cap, cu un știft simplu de montare metalic atașat la platformă. Știftul sau conectorul bolului de 75 mm, așa cum se referă la el Sachtler, este inclus cu fiecare cap, astfel încât să vă puteți actualiza picioarele flowtech dacă tocmai primiți un cap nou și este preatașat la picioare cu fiecare sistem complet. Știftul este disponibil și separat, astfel încât să puteți actualiza perechi suplimentare de picioare.

Merită menționat faptul că, în cazul seriei de capete fluide aktiv, aktiv 6, aktiv 8, aktiv 8T și aktiv 10 (cu placă Sideload), mecanismul de montare nu este singura îmbunătățire. Au fost abordate mici detalii care, din punct de vedere al producției zilnice, vor face o zi de lucru mult mai puțin stresantă. Sistemul de iluminare a nivelului cu bule oferă acum două opțiuni: apăsați o dată pentru ca nivelul cu bule să fie iluminat; două apăsări luminează nivelul cu bule și setările de tragere, făcând mult mai ușor să lucrezi în medii întunecate fără a aprinde o lanternă. Pe cât de util este, nivelul cu bule are încorporată o prismă, care vă permite nu numai să setați nivelul capului atunci când priviți în jos, ci și acum când picioarele sunt la înălțimea maximă – și, datorită sistem prism, puteți vedea în continuare bula pentru a vă stabili nivelul fără a fi nevoie să urci pe o scară.

Unul dintre avantajele noului sistem de montare este că, atunci când este folosit cu picioare flowtech, îl puteți întinde pe plan și coborâți cât de jos vă va duce capul fără ca un buton de fixare să vă împiedice. Un alt avantaj este că acum vă puteți monta capul direct pe un glisor, utilizând un știft de sistem aktiv disponibil care se înșurubează pe orice sistem de sprijin cu un știft filetat de 3/8″-16 – nu mai este nevoie să schimbați capete sau să adăugați o pălărie înaltă la glisare pentru a utiliza capul de bază al bolului dvs. Vă rugăm să rețineți: știftul de montare pentru sistemul aktiv este specializat, cu o formă specifică, prelucrat la toleranțe exacte, de care se atașează clema de blocare a capului. Rotunjirea sistemului este o montură cu glisare care va permite puteți monta un glisor, sau practic orice suport, pe un știft de sistem aktiv.Acest suport de glisare se așează jos pe suport și încorporează aceeași ajustabilitate de nivelare pe care o oferă capete și vine cu o placă de încărcare laterală pentru montare.

Noile sisteme active de trepied de la Sachtler reprezintă o schimbare impresionantă și utilă a modului în care ne-am montat capetele pe picioarele trepiedului și merită verificate.

Puteți comanda toate trepiedele Sachtler, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre cel mai rapid cap fluid Aktiv de la Sachtler? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.

Produse recomandate

Articole din aceeași categorie