Produsele noastre

Sony Specialist Dealer
Biomedica

Anton/Bauer lansează noua gamă de acumulatori Titon

Anton/Bauer lansează noua gamă de acumulatori Titon

Acumulatorii Anton/Bauer Titon sunt proiectați să alimenteze camere, panouri LED, monitoare, tablete și alte accesorii.

Anton/Bauer a lansat astăzi Titon, o nouă gamă de acumulatori Gold Mount și V-Mount proiectată pentru producțiile de teren. Noii acumulatori sunt disponibili atât în versiune de 90Wh, cât și de 150 Wh. Titon poate alimenta cele mai populare camere DSLR, mirrorless, ENG și digital cine, precum și panouri LED - inclusiv noua lumină Litepanels Gemini 1x1 Soft RGBWW.

Cu ajutorul porturilor P-TAP și Smart USB de mare viteză, Titon poate alimenta și accesorii precum transmițătoare digitale, follow focus-uri, controllere de obiectiv, monitoare și chiar si smartphone-uri și tablete. Folosind ecranul LCD on-board sau afișajul viewfinder-ului camerei, utilizatorii Titon știu, până la ultimul minut, timpul exact rămas din durata bateriei, precum și puterea de alimentare disponibilă pentru camera și accesoriile ce sunt alimentate.

Titon oferă cel mai larg interval de temperatură de operare din clasa sa, de la -20°C la 60°C, ceea ce asigură fiabilitate chiar și în cele mai extreme condiții - din zona Arctică până la deșertul Sahara. Acumulatorii Titon sunt soluția de alimentare mobilă ideală pentru locațiile de pe teren unde alimentarea portabilă este preferată pentru a facilita un timp de instalare mai redus sau în medii în care alimentarea de la priză sau de la un generator nu este posibilă.

"Titon este combinația perfectă între putere, performanță și fiabilitate într-o soluție de alimentare mobilă de top. Suntem încrezători că Titon va deveni soluția mobilă de alimentare aleasă de cineaștii de producții independente și documentare, de echipele ENG ce captează știri în timp real pe tot globul, cât și de amatorii ce vor să treacă la următorul nive. Titon le oferă tuturor clienților un mod de a își alimenta povestea, și le permite să se concentreze pe a crea conținut excepțional."

Anton/Bauer Titon este disponibil acum și va fi prezentat pentru prima oară la NAB 2019 la standul Vitec, C5725.

 

  • Anton/Bauer lansează noua gamă de acumulatori Titon