Produsele noastre

Sony Specialist Dealer
Biomedica

ARRI a anunțat Alexa Mini LF

ARRI a anunțat noua lor cameră din gama Alexa: ARRI Alexa Mini LF. Această cameră combină forma compactă și greutatea redusă a lui Alexa Mini cu senzorul large format Alexa LF. Printre noile caracteristici, putem menționa cele trei filtre FSND motorizate, alimentarea de 12 V, ieșirile de curent suplimentare, un nou Codex Compact Drive și noul viewfinder HD MVF-2 cu contrast mare.

Alexa Mini LF este compatibilă cu aproape toate accesoriile de la Alexa Mini, dar oferă anumite îmbunătățiri ce includ conectori extra, precum alimentarea pentru accesorii de 12 și 24 Vș un conector audio de șase pini, microfoane incorporate și Wi-Fi îmbunătățit. Camera are șase butoane pentru utilizator pe o laterală, în timp ce camera și viewfinder-ul au butoane proprii de lock. Accesul utilizatorilor la suportul de înregistrare și conectorii pentru VF și TC este acum mai facil.

Înregistrarea internă a MXF/ARRIRAW sau MXF/Apple ProRes într-o varietate de formate și rapoarte de aspect este posibilă cu Alexa Mini LF. Camera este caracterizată și de înregistrarea pe suport media Compact Drive de la partenerul ARRI, Codex. Acest mediu de înregistrare este caracterizat de un drive de 1 TB și un cititor USB-C ce poate fi folosit atât pe computere Mac, cât și Windows.

Noul Viewfinder MVF-2 oferă același afișaj HD OLED cu contrast mare, coloristică și vizor ARRICAM ca și viewfinderul EVF-2. MVF-2 are un monitor flip-out de 4 inch ce poate afișa imagini sau panoul de control al camerei. Viewfinderul poate fi folosit pe ambele părți ale camerei și se conectează printr-un cablu CoaXPress VF ce poate ajunge până la 10m pentru utilizarea de la distanță. Printre alte caracteristici, putem enumera și încălzitorul și conectorul de căști incorporat.

Alexa Mini LF este construită dintr-un corp de carbon ce rezistă la temperaturi între -20°C și 45°C.

ARRI va începe livrările pentru noua cameră ARRI Alexa Mini LF de la mijlocul anului 2019.

  • ARRI a anunțat Alexa Mini LF
  • ARRI a anunțat Alexa Mini LF
  • ARRI a anunțat Alexa Mini LF
  • ARRI a anunțat Alexa Mini LF
  • ARRI a anunțat Alexa Mini LF