BROADCAST, INTERCOM

RTS introduce stația principală hibridă OMNEO

RTS a anunțat introducerea la nivel global a OMS (OMNEO Main Station), o stație principală hibridă IP/digitală/analogică pentru sistemele de interfon partyline și componenta de bază a unei noi familii majore de produse: RTS Digital Partyline.

  • O punte de la analog la digital și IP – utilizatorii analogici pot intra în lumea comunicațiilor digitale și IP, prelungind în același timp durata de viață a echipamentelor lor vechi
  • Scalabil – Disponibil în cinci configurații pentru a crește odată cu nevoile utilizatorului – upgrade prin actualizări de licență software
  • Versatil – Conversie între până la patru formate diferite: OMNEO (Dante, AES70 și mai mult), RVON, AIO cu patru fire și cu două fire

Tehnologia OMNEO* IP – care încorporează Dante (transport audio), AES70 (controlul dispozitivului) și multe altele – permite OMS să se interconecteze cu produsele RTS Digital Matrix (inclusiv ADAM, ADAM-M, ODIN, tastaturi din seria KP și wireless ROAMEO DECT) și viitoarele noi membri ai familiei RTS Digital Partyline. Prin urmare, OMS poate oferi o cale de la echipamentul moștenit la cea mai recentă tehnologie, permițând utilizatorilor să migreze la flexibilitatea unei infrastructuri IP fără complexitatea unui sistem matrice – toate protejând în același timp valoarea investiției a hardware-ului lor analog analogic.

Instrument multiplu pentru teatre, case de cult, difuzare, închiriere AV, facilități industriale și locuri de divertisment/evenimente

OMS este un instrument multiplu de comunicații pentru o gamă largă de clienți, inclusiv teatre, case de cult, difuzare, închiriere AV, facilități industriale și locuri de divertisment/evenimente. Este disponibil în cinci configurații licențiate pentru a se potrivi bugetului utilizatorului și cerințelor aplicației: Avansat, Intermediar și Basic digital (fiecare cu OMNEO); Analog Plus și Analog (opțiuni de stație principală pentru sistemele analogice de tip partyline). Actualizările software permit creșterea capacității și a funcționalității pe măsură ce nevoile evoluează. Actualizarea software-ului de la OMS Analog Plus la OMS Basic digital elimină conectivitatea analogică; utilizatorii care necesită atât analogic, cât și digital ar trebui să facă upgrade la OMS Intermediate sau OMS Advanced.

Toate configurațiile OMS au un afișaj color de înaltă rezoluție pe panoul frontal și o structură intuitivă de meniu bazată pe pictograme pentru a simplifica configurarea și controlul sistemului. Aspectul panoului va fi imediat familiar pentru utilizatorii de grup și are comenzi dedicate cu coduri de culoare pentru fiecare canal (vorbește/ascultă/apelează/volum). Fiecare dintre cele patru seturi de butoane poate fi programat să funcționeze cu orice destinație din sistem. De exemplu, setul de butoane 1 nu trebuie neapărat să controleze linia de grup 1; poate fi atribuit ca releu, unui panou de tastaturi etc. Sunt acceptate trei variante de căști. Sursa de alimentare încorporată are un conector IEC de blocare, iar consumul de putere redus al unității și designul carcasei de ventilație înseamnă că nu sunt necesare ventilatoare de răcire, economisind energie și asigurând o funcționare silențioasă.

Sunt incluse suport pentru patru porturi analogice AIO cu patru fire, patru porturi analogice cu două fire (echipate cu anulare a ecoului), două intrări de program și o ieșire de anunț de etapă. Conectivitatea Ethernet se face prin cupru sau fibră (pentru versiunile OMS Intermediate și OMS Advanced cu OMNEO). Sunt incluse porturi audio de expansiune OMNEO suplimentare pentru conectarea în rețea cu alte unități OMS, permițând o capacitate suplimentară a sistemului și o capacitate de linie parțială ca parte a unui sistem distribuit sau cu mai multe site-uri. Configurațiile OMS Intermediate și OMS Advanced acceptă interfața telefonică digitală TIF-2000A.

Versiunea OMS Advanced complet echipată permite utilizatorului să convertească între patru formate diferite: OMNEO, RVON, AIO cu patru fire și două fire. Codecurile G.711, G.722 și G.729AB sunt acceptate. Pot fi conectate până la 40 de dispozitive OMNEO, inclusiv pachetele de centură ROAMEO (pentru care OMS poate servi și ca stație de bază autonomă), până la opt panouri de tastatură și până la 16 linii de petrecere. OMS Advanced acceptă patru canale de RVON (RTS Voice Over Network) prin intermediul tastaturilor din seria RTS KP, pentru o rețea robustă de la distanță cu alte echipamente compatibile RVON (trunking RVON nu este acceptat).

Pentru mai multe informații despre OMS și RTS, vă rugăm să ne contactați.

Întrebări sau comentarii despre noul OMS? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.

Produse recomandate