BROADCAST

RTS lanseara stația digitala IP DSPK-4

RTS are plăcerea de a anunța introducerea globală a stației de difuzoare digitale DSPK-4 – cea mai recentă adăugare la familia de produse revoluționare RTS Digital Partyline a mărcii, care include și OMS (OMNEO Main Station) și DBP (Digital Beltpack).

  • Dispozitivele desktop și cu montare pe perete sunt dotate cu conectori pentru căști cu 4 și 5 pini.
  • Suportă conexiuni la o stație principală OMNEO (Digital Party Line) sau o matrice compatibilă cu OMNEO (ADAM sau ADAM M cu OMI instalat sau ODIN).
  • Dispune de un afișaj TFT de înaltă rezoluție, care permite configurarea și configurarea utilizatorului folosind o interfață grafică bazată pe pictograme.
  • Suportă redundanță de alimentare de la o sursă de alimentare DC externă sau blocul de borne local +24V la PoE+ / PoE++
    Suportă conectivitate audio Bluetooth prin cheile USB compatibile Bluetooth.

DSPK4 (Digital Speaker Station) este o versiune bazată pe IP a predecesorului său de stație de difuzoare analogice cu fir, cu câteva îmbunătățiri cheie, cum ar fi sunetul digital de înaltă calitate și utilizarea Ethernet standard, făcându-l compatibil și versatil pentru a se potrivi în orice mediu.

Bazându-se pe versatilitate, DSPK4 vine în trei variante diferite: o versiune desktop, o versiune cu montare pe perete și o versiune cu montare încasată. Există un model pentru fiecare situație. Versiunea cu montare încasată vine cu conector XLR de pe panoul frontal cu 4 pini, masculin cu 4 pini sau mamă cu 5 pini. Versiunile cu suport de perete și desktop au toți cei trei conectori XLR. Alimentați DSPK4 printr-un adaptor de alimentare extern AC/DC, un bloc de borne DC +24 V sau prin PoE+ / PoE+ + (Power over Ethernet). În plus, puteți avea liniște sufletească atunci când alimentați alimentarea locală DC DSPK4, deoarece PoE+ / PoE++ este gata să preia ca sursă de alimentare redundantă, fără întreruperi, dacă se întâmplă ceva neașteptat.

DSPK4 are un afișaj TFT color și o interfață de meniu bazată pe pictograme, care permite configurarea locală a preferințelor esențiale ale clienților.

Produse recomandate