BROADCAST, CINEMATOGRAFIE

Sachtler anunță picioarele flowtech 100mm și sistemul FSB 10

Este întotdeauna un an nou fericit când Sachtler lansează pachete de sisteme de trepied, capete fluide și un adaptor pentru a susține toate camerele și accesoriile noi lansate în lume anul trecut. Cinci noi capete fluide de 100 mm din liniile aktiv și FSB oferă o mișcare lină și susțin configurații de cameră – de la platforme mobile mici la platforme mari de cinema – și 13 pachete de sisteme oferă opțiuni de împrăștiere, cap fluid, capacitate de încărcare și model de trepied.

Noul cap fluid FSB 10 Mark II are o bază de 100 mm, o rezistență netedă 7+7, o contrabalansare 15+0 și o placă de încărcare laterală S și este proiectat să suporte până la 26,5 lb. Pachetele prezentate FSB 10 Mark II vin cu trepiede ENG din fibră de carbon sau aluminiu cu un împrăștiat la sol sau la nivel mediu, sau puteți obține FSB 10 Mark II cu trepiedul ENG din aluminiu cu un împrăștiat la sol.

aktiv10T

Capul fluid FSB 14T Mark II are o placă Touch-and-Go și suportă până la 35,3 lb și oferă pachete similare cu un trepied ENG din fibră de carbon cu distribuitor la sol sau la nivel mediu. De asemenea, puteți obține 14T Mark II cu un trepied HotPod din fibră de carbon cu distribuitor de nivel mediu sau cu Pedestal C III care include un adaptor pentru cap fluid FSB.

Linia aktiv adaugă trei noi capete fluide de 100 mm, inclusiv aktiv10T care dispune de SpeedSwap, SpeedLevel, rezistență în 7+7 trepte, contrabalansare în 15 trepte și o placă Touch-and-Go 16 și suportă sarcini de până la 26,5 lb. Pachetele prezentate aktiv10T vin cu picioare flowtech100 și un distribuitor de nivel mediu sau un distribuitor la sol. Noile capete fluide aktiv12T și aktiv14T au, de asemenea, SpeedSwap, SpeedLevel, rezistență în 7+7 trepte, contrabalansare în 15 trepte, o placă Touch-and-Go 16. 12T suportă sarcini de până la 30,9 lb, iar 14T suportă până la 35,3 lb .

Și, în cele din urmă, noul aktiv 100mm Bowl Connector V2 a fost lansat pentru a adapta noile capete aktiv pentru a se potrivi tuturor trepiedelor Sachtler de 100 mm (cu excepția HotPod-ului). Toate pachetele cu distribuitoare de nivel mediu vin cu picioare de cauciuc detașabile, iar pachetele de trepied flowtech100 sau ENG vin cu pungi de transport pentru depozitarea și transportul întregului sistem de trepied.

Simțiți-vă liber să vă împărtășiți experiențele utilizând componentele flowtech, ENG, FSB și trepied și cap fluid în secțiunea de comentarii de mai jos.

Produse recomandate