CINEMATOGRAFIE

Salutați unitatea ARRI Hi-5 Follow Focus

ARRI a extins din nou peisajul filmului cu noua unitate de comandă manuală Hi-5, iar noi, suntem bucuroși să o anunțăm. Aceasta este unitatea de comandă manuală de a 5-a generație a lui ARRI și un salt înainte captivant în funcționalitate. Deși poate părea un simplu controler pentru un sistem de control al lentilelor fără fir, nu vă lăsați păcăliți – Hi-5 este un instrument de filmare sofisticat conceput pentru a fi suficient de robust pentru a lucra pe teren și suficient de flexibil pentru a gestiona multe situații care a învins în trecut alte sisteme de control fără fir. Hi-5 este disponibil ca și unitate de mână, precum și într-o varietate de kituri, inclusiv trusa de corp pentru unitatea de mână, kitul de bază pentru unitatea de mână fără baterii și kitul de bază pentru unitatea de mână cu baterii.

ARRI Hi-5 Hand Unit

Ce poate face Hi-5?

Ar avea aproape mai mult sens să spui ce nu poate face; Ei bine, nu poate face cafea. Dar asociați-l cu o cameră de cinema digitală și Hi-5 devine centrul dvs. de control pentru fotografierea cu camera dvs. Hi-5 funcționează ca o unitate de control a lentilelor cu mai multe axe, cu un ecran de control tactil cu contrast ridicat, potrivit pentru utilizare în exterior și are un sistem wireless puternic care poate elimina majoritatea interferențelor. De asemenea, acceptă module radio interschimbabile care vă permit să utilizați această unitate într-o varietate de regiuni, precum și în diferite medii radio. Dacă acest lucru nu este suficient, ARRI Hi-5 oferă control complet al camerei de pe telefon, și nu doar pentru camerele ARRI; accesoriile disponibile vă permit să interfațați cu camere de la alți producători decât ARRI. Inelele inteligente de focalizare disponibile se montează pe Hi-5 și sunt pre-marcate pentru o varietate de lentile ARRI. În plus, puteți folosi Hi-5 pentru a mapa acele inele de lentile la lentilele dvs. specifice, pentru schimbarea rapidă a lentilelor, păstrând în același timp semnele de focalizare. Așa cum este standard cu produsele ARRI, Hi-5 este proiectat pentru ani de utilizare, cu protecție superioară la ploaie, temperatură și praf.

Ecosistemul este cheia

Nu este vorba doar de hardware-ul fizic. Hi-5 este bazat pe software, ceea ce îi permite să fie adaptat cu ușurință la camera dvs., la mediul de fotografiere și la situație, reducând la minimum cantitatea de echipament de suport pe care trebuie să îl transportați. Cu Hi-5 puteți accesa aplicația ARRI ECS Sync, care vă permite să stocați și să descărcați fișiere cu lentile în cloud, astfel încât să le puteți accesa de aproape oriunde, atunci când aveți nevoie de ele. De asemenea, puteți salva toate informațiile și setările stocate în Hi-5 ca fișier jurnal și le puteți trimite la serviciul ARRI, dacă este necesar. Hi-5 acceptă dispozitive LBUS și poate fi conectat la o cameră ARRI dacă se dorește; de asemenea, se poate conecta și controla capetele stabilizate ale ARRI, reducând cantitatea de echipament pe care trebuie să o transportați.

Filmat cu DJI Mavic 3

Gata pentru azi și ieri

Îți amintești acele module radio interschimbabile? Acestea vă permit să nu numai cea mai recentă tehnologie de transmisie fără fir care poate reduce interferențele și vă permite să lucrați la frecvențe radio diferite, dar pentru cei cu echipamente vechi, ARRI nu a uitat de investiție pe care ați făcut-o în tehnologia. anterioară. care este încă viabil. Așadar, ARRI a construit un modul radio compatibil cu versiunea inversă, care vă permite să vă conectați cu module radio cu cod alb (EMIP) ale ARRI, cum ar fi ALEXA Mini și cforce mini RF. Cu până la 14 canale, acest modul vă permite să profitați de setul de funcții avansate Hi-5, folosirea echipamentului mai vechi. Alte module radio disponibile acceptă o protecție puternică împotriva interferențelor RF și oferă 100 de canale din care să aleagă, precum și salt de frecvență în intervalul de 900 sau 2400 MHz.

Eliberați-vă camera

Versatil și robust, Hi-5 este un instrument puternic construit pentru a rezista în medii dure de filmare, fie în interior, în aer liber, pe vreme nefavorabilă sau la temperaturi ridicate, și chiar și la un mediu RF zgomotos la nivel local sau când filmați în țări străine.

Așteptați cu nerăbdare să lucrați cu ARRI Hi-5? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile și comentariile mai jos.

Produse recomandate

Articole din aceeași categorie