CINEMATOGRAFIE

Sony anunță noua cameră cinematografică VENICE 2

Vine în primăvara viitoare… într-o lume în care cinematograful și tehnologia se ciocnesc… într-un moment în care multe, multe trailere de filme vor prezenta imagini de la cea mai recentă cameră de cinema de la Sony, este mult așteptatul și mult așteptatul aparat de filmat VENICE 2 CineAlta cu 8.6 Opțiuni de senzor K sau 6K full-frame. Noul senzor CMOS VENICE 2 8.6K are o gamă dinamică impresionantă de 16 trepte, iar corpul camerei include numeroase actualizări, inclusiv înregistrare internă pe un card AXS de mare viteză, formate de înregistrare internă până la ProRes 4K 4444 și 422 HQ, un senzor interschimbabil și uzitate actualizată și design corporal. Camera promite a fi o îmbunătățire vastă pentru DP, asistenți de cameră, coloriști, VR și departamente VFX, cu captură de înaltă rezoluție și imagini frumoase, asemănătoare filmului.

Cameră cinematografică VENICE 2 CineAlta cu opțiuni de senzor full-frame 8,6K sau 6K

Lucrând cu contribuția profesioniștilor din industrie, Sony a păstrat întregul corp I/O și opțiunile de filet de montare similare cu configurația modulară a originalului VENICE, dar cu un factor de formă ceva mai mic și cu 10% mai ușor. Cu toate acestea, îmbunătățirea majoră care va vorbi într-adevăr unui departament de cameră este că recorderul extern AXS-R7 nu mai este necesar pentru a înregistra filmări 4K RAW. În schimb, puteți înregistra intern pe noile carduri AXS S66 1TB de mare viteză de 6,6 Gb/s care vă permit să înregistrați formatele X-OCN și 4K ProRes chiar în cameră în sloturi duale, economisind volumul camerei și nevoia de componente suplimentare. Senzorul 6K este același senzor ca modelul anterior VENICE, care profită de toate noile caracteristici ale corpului, iar senzorul de 8,6K poate captura imagini full-frame 8640 x 5760 până la 30 fps.

Noul senzor 8.6K oferă, de asemenea, un ISO cu bază dublă de 800/3200 (față de 500/2500 pe 6K), windowing, supra eșantionare de la 8,6K la 4K calitate a imaginii și suport optim VFX și VR cu zgomot redus, ieșire 8K, și informații îmbunătățite. Cele 16 trepte de latitudine totală de pe senzorul de 8,6K oferă o calitate superioară a imaginii în lumină scăzută și oferă detalii ridicate în umbre și separare a culorilor, utilizând în același timp știința avansată a culorilor VENICE. Are, de asemenea, mai multe rezoluții de captură 4K în cadru complet, anamorfism full-frame și Super 35 și există moduri full-frame ușor de selectat, cum ar fi 8.6K30, 8.2K60, 5.8K48 și 5.8K90.

Alte caracteristici actualizate ale VENICE 2 pentru a vă îmbunătăți calitatea producției includ capacitatea de a aplica LUT-uri 4K la ieșire, ieșire 8K prin SDI (cu senzorul de 8,6K), un microfon de zgârietură intern, un conector LAN relocat de la partea operatorului la asistent. upgrade-uri de licență laterale, anamorfice și full-frame flexibile, LUT-uri 3D îmbunătățite, control Ethernet și wireless al configurațiilor LUT și ASC-CDL și o ieșire de putere de tip LEMO cu 2 pini.

Dacă vă gândiți că ați putea să puneți noul senzor de 8,6K în VENICE-ul original, îmi pare rău, oameni buni. Deoarece senzorul 6K este același, puteți pune senzorul dvs. VENICE 1 6K în VENICE 2, dar compatibilitatea cu 8,6K înapoi nu este acceptată. VENICE originală va fi în continuare disponibilă, deși având în vedere toate noile îmbunătățiri de design, dacă sunteți într-un departament de culoare, cameră sau FX, VENICE 2 este o alegere atractivă pentru producțiile dvs. de 8,6K sau 6K.

Precomenzile pentru sistemele de camere VENICE 2 sunt acum deschise, la CENTRON România. Nu așteptați, comandați-l acum!

Întrebări sau comentarii despre noua cameră VENICE? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.

Produse recomandate

Articole din aceeași categorie