BROADCAST

Sony a lansat noul switcher de producție live 4K XVS-G1

XVS-G1 introduce o arhitectură hibridă care mărește structura de procesare video bine dovedită a seriei XVS cu un modul opțional de efecte și grafică bazat pe GPU. Configurația sa păstrează o unitate centrală de procesare (CPU) și o matrice de porți programabilă în câmp (FPGA), adăugând în același timp o unitate de procesare grafică (GPU) opțională, asigurând performanță și flexibilitate ridicate cu îmbunătățiri de procesare vizuală, menținând în același timp fiabilitatea ridicată și funcționarea stabilă. Procesarea de mare viteză, activată de hardware la rezoluție 4K (UHD) și imagistica High Dynamic Range (HDR), înseamnă practic niciun compromis în ceea ce privește performanța și viteza pentru procesarea în timp real și latența ultra-scăzută. Procesarea video de înaltă densitate, de înaltă rezoluție, folosind cea mai recentă tehnologie software, oferă versatilitate și posibilitatea de actualizare. Sistemul XVS-G1 oferă o soluție accesibilă și flexibilă pentru a răspunde nevoilor creative ale producțiilor live de astăzi.

O platformă cu potențial ridicat pentru creativitate maximă realizată de GPU-ul opțional și structura software modulară

XVS-G1 oferă noi funcții creative, inclusiv un player de clipuri încorporat, multi-efecte digitale 3D, taste suplimentare pentru logo-uri și nouă funcționalitate multi-viewer. HDR este, de asemenea, acceptat cu fluxul de lucru SR Live de la Sony și cu mai multe opțiuni de conversie în format HDR.

Sunt furnizate 16 chei, fiecare cu propriul său redimensionator 2.5D. Aceste cheie cu funcții complete pot fi implementate în diferite configurații pe 1 până la 4 bănci M/E. Un keyer suplimentar dedicat Clip Transition este disponibil pentru fiecare M/E.

Pachetul GPU opțional oferă un player de clipuri bazat pe fișiere, integrat pentru prima dată într-un comutator de producție live Sony. Există patru canale în modul HD și două canale în modul 4K (UHD). Pot fi stocate și redate mai multe clipuri, fiecare cu o durată maximă – atât pentru conținut HD, cât și pentru conținut 4K (UHD) – de până la 60 de minute. Sunt acceptate fișiere codec AVC disponibile pe scară largă în formate container MOV sau MP4.

Fișierele media sunt încărcate ușor și instantaneu în stocarea SSD internă direct de pe orice dispozitiv conectat la rețea printr-un browser web. Stilul ușor de utilizat al playerului și comutatorului de clipuri minimizează timpul de pregătire și configurare, simplificând operarea live.

Alte funcții furnizate de GPU includ 4 canale de multi-efecte digitale full-3D în modul HD sau 2 canale în 4K (UHD) și patru cheie pentru logo-uri.

Produse recomandate