DRONE

Sony anunță drona profesională Airpeak S1

După luni de speculații, Sony a dezvăluit foarte așteptata dronă profesională Airpeak S1. Deși a fost tachinat în noiembrie anul trecut și a făcut chiar o scurtă apariție la CES 2021, informațiile detaliate despre prima dronă Sony au rămas un secret bine păzit – până acum.

Dronă Sony Airpeak S1

Ce camere acceptă Airpeak S1?

Potrivit Sony, Airpeak acceptă o serie de corpuri de cameră, inclusiv Alpha 7S, Alpha 7R, Alpha 9, Alpha 1 și seria FX3. Gama largă de sisteme de camere full-frame înseamnă că utilizatorii vor avea mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea camerei potrivite și mai multe opțiuni creative – indiferent dacă folosește Alpha 7R pentru a filma fotografii aeriene uimitoare, de ultra-înaltă definiție sau pentru a captura imagini 8K uluitoare cu Alpha 1. Pentru a monta pe Airpeak camera full-frame aleasă de dvs., veți avea nevoie de un cardan Gremsy T3, probabil unul dintre cei mai avansati stabilizatori cu 3 axe disponibile în prezent. Una dintre caracteristicile care fac ca T3 să fie atât de sofisticat este controlerul său pe 32 de biți, care colectează date de la diverși senzori și efectuează ajustările necesare ale motorului de până la 2000 de ori pe secundă, asigurându-se că toate filmările dvs. vor atinge cel mai înalt nivel de stabilitate.

Montați o cameră full-frame pe Airpeak S1 cu un cardan cu 3 axe Gremsy T3.

Cât de mare este drona Airpeak S1?

Sony susține că Airpeak S1 este „cea mai mică dronă din lume care poate fi echipată cu o cameră Alpha cu lentile interschimbabile fără oglindă”. Deși nu avem specificațiile exacte – încă – vă putem spune că Airpeak S1 este într-adevăr mai compact decât alte drone profesionale. Cu toate acestea, nu faceți greșeala de a crede că Airpeak S1 este „mic”. Aceasta este o dronă profesională de dimensiune completă, capabilă să suporte o sarcină utilă grea care include mai multe baterii și o cameră full-frame fără oglindă. Cu alte cuvinte, este mai mare decât fluturașul tău obișnuit pentru amatori. Acestea fiind spuse, faptul că Airpeak S1 este mai compact decât alte drone profesionale înseamnă că oferă mai multe posibilități pentru modul în care îl utilizați și unde poate călători.

Airpeak S1 este pentru profesioniști sau pasionați?

Deși probabil vă puteți da seama doar doar privind, Sony a precizat că Airpeak S1 este destinat creatorilor profesioniști. Alături de sistemul său de cameră de calitate profesională, Airpeak S1 se mândrește și cu tipul de caracteristici de înaltă performanță pe care le vedeți de obicei doar în fluturașii profesionali, inclusiv un sistem de detectare a imaginii cu cinci camere și un sistem de evitare a obstacolelor, funcționare în mod dublu, un zbor extrem de sofisticat. sistem de control și tehnologie de propulsie proprie care permite Airpeak S1 să zboare în vânturi de până la 45 mph – un prag rezervat de obicei tipului de dronă comercială pe care o vedeți inspectând o platformă petrolieră, nu filmând o scenă de urmărire de la Hollywood.

Când va fi disponibil Airpeak S1?

Potrivit Sony, Airpeak S1 va fi disponibil pentru precomenzi în curând și va începe livrarea către clienți în toamna anului 2021.

În ciuda tuturor informațiilor noi pe care le-am primit astăzi, există încă întrebări despre cât de bine va funcționa Airpeak S1 într-un test în lumea reală. Sperăm că vom putea testa Airpeak S1 în curând și vom raporta. Până atunci, singurul lucru pe care îl știm cu siguranță: sosirea Sony Airpeak S1 înseamnă că acesta este un moment foarte interesant pentru industria dronelor.

Puteți precomanda drona Airpeak S1, împreună cu toate accesoriile, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre noua drona SONY Airpeak S1? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.

Produse recomandate

Articole din aceeași categorie