BROADCAST

Sony HDC-3200 4K Global Shutter Camera

La NAB 2022, Sony a anunțat noua sa cameră HDC-3200 4K Global Shutter. Împărtășește același senzor de imagine 4K HDR de 2/3 inchi ca și HDC-3500. În esență, aceasta este o versiune mai ieftină a HDC-3500 existent de la Sony

Calitate 4K spectaculoasă, accesibilă în mod strălucit

Camera de sistem HDC-3200 oferă o calitate impecabilă a imaginii 4K și o versatilitate impresionantă la fiecare producție live. Împărtășind multe caracteristici operaționale cu apreciata serie de camere HDC de la Sony, HDC-3200 dispune de un senzor 4K 3CMOS extrem de sensibil cu tehnologie Global Shutter, care oferă o calitate strălucitoare a imaginii cu zgomot extrem de scăzut – chiar și în studiourile slab iluminate.

Începeți cu mai puține investiții, faceți upgrade în viitor

HDC-3200 are posibilitatea de actualizare flexibilă. Puteți începe cu mai puține investiții pentru filmarea HD și puteți face upgrade la 4K (2000TVL) ca pe viitor, fără nicio modificare hardware. De asemenea, adăugarea adaptorului de extensie pentru cameră IP opțional HDCE-TX30 permite ca HDC-3200 să emită semnale ST 2110 direct, fără a necesita o CCU separată (unitate de control al camerei), simplificând conectarea la un sistem de producție de la distanță bazat pe IP.

SONY HDC-3200

Senzor CMOS 4K sensibil de 2/3 inchi cu obturator global

Senzorul de imagine CMOS 4K de 2/3 inchi de înaltă performanță din centrul HDC-3200 atinge o sensibilitate extrem de ridicată cu un raport semnal-zgomot impresionant. Tehnologia Global Shutter de la Sony elimină „efectul jello” și zgomotul de bandă, permițând HDC-3200 să capteze imagini 4K (UHD) stabile și precise chiar și cu subiecții care se mișcă rapid. Indiferent dacă filmați în studiouri de știri cu pereți LED sau locuri de divertisment live, spectatorii vor aprecia imagini premium cu detalii 4K rafinate și gamă dinamică ridicată, cu suport pentru spațiul de culoare larg ITU-R BT.2020.

SONY HDC-3200

Conversie rapidă de la operare portabilă la operare cu lentile mari

Compatibilitatea cu noile adaptoare mari pentru obiective HDLA-3505 și HDLA-3501 de la Sony oferă și mai multă flexibilitate în mediile de producție live. Spre deosebire de kiturile tradiționale de „construcție”, adaptorul permite montarea rapidă cu o singură atingere a capului camerei, fără a fi nevoie de cablaje și ajustări care necesită timp. Ca o funcție suplimentară de economisire a timpului, HDC-3200 poate fi deconectat de la adaptor fără a fi nevoie să scoateți obiectivul.

Consultați adaptoarele pentru obiective mari HDLA-3505 și HDLA-3501

Retururi mai mari din activele dvs. de producție

Împărtășind ergonomia familiară și fluxul de lucru de operare cu renumita familie de camere HDC de la Sony, HDC-3200 este compatibil cu o gamă largă de accesorii pentru sistem de cameră, inclusiv vizoare, adaptoare mari pentru obiective și unități de control al camerei. Veți beneficia de cerințe reduse de formare și de utilizare optimizată a inventarului dvs. de hardware existent.

Deoarece dispune de aceeași ergonomie familiară și flux de lucru de operare ca familia de camere HDC de la Sony, HDC-3200 este compatibil cu o gamă largă de accesorii pentru sisteme de cameră, inclusiv vizoare, adaptoare mari pentru obiective și unități de control al camerei.

Camera poate fi integrată fără probleme în orice infrastructură de producție ST 2110, fie prin intermediul HDCU-3500/3100 CCU cu opțiunea de interfață IP, fie utilizând adaptorul de extensie pentru cameră HDCE-TX50/TX30.

HDC-3200 acceptă, de asemenea, fluxul de lucru SR Live de la Sony, reducând costurile și complexitatea producției simultane de programe HDR și SDR de către un singur echipaj.

Opționalul HKCU-REC55 poate fi adăugat la unitatea de control al camerei HDCU-3500, astfel încât video și audio 4K să poată fi înregistrate direct în CCU, fără a fi nevoie de alt dispozitiv de înregistrare extern. Înregistrarea poate fi controlată de la distanță din partea CCU.

Concentrat pe nevoile actuale de producție live

Și Atât Mai mult

Lista lungă de caracteristici demne de vârf a lui HDC-3200 nu se oprește aici.

Puteți precomanda camera video SONY HDC-3200 împreună cu toate accesoriile de vârf, la CENTRON România.

Întrebări sau comentarii despre noul HDC-3200? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii, mai jos.